Languages

2014

слика од наградата
Награда од Фондацијата Проф. Д-р. Љупчо Ајдински

Награда „за постигнати врвни научно-истражувачки резултати во областа на дефектологијата и социјалната заштита“.

слика од наградата
Награда од Телецентар Европа

Награда за најдобра практика од Телецентар Европа за проектот за е-пристапно образование.  

признанието
Признание од проектот „Зеро“

Признание за иновативна практика на конференција на проекот „Зеро“, за воведување е-пристапно образование.

2013

Награда од Фондацијата ЕРСТЕ

Награда за социјална интеграција од Фондацијата ЕРСТЕ за Проектот за е-пристапно образование.

2011

Признание од Амбасадата на САД

Признание од Амбасадата на САД во Македонија за „примерна соработка и целосна посветеност што резултираа со подобрување на образовните можности за деца со посебни потреби и за деца од прво до петто одделение“.

2008

Признание од Мировниот корпус

Признание за „вашите извонредни напори да ја направите информатичката технологија достапна за лицата со попреченост и за успешната соработка со Мировниот корпус во Македонија“