Languages

дел од учесниците на обуката
Во октомври, Отворете ги прозорците одржа обука за користење асистивна технологија за седум редовни основни училишта од Нови Сад, Србија.
Тони на презентација
Кога помислувам на почетоците на Отворете ги прозорците ми изгледа како да беше вчера. Кога побараа од мене да напишам нешто за десетгодишницата за...
компјутерски цртеж на ученик
Отворениот конкурс за ученици и наставници ќе заврши на 26 април, во недела. Учесниците се натпреваруват во три категории: НАЈДОБРО ВИДЕО, НАЈДОБАР КОМПЈУТЕРСКИ ЦРТЕЖ И НАЈДОБРА КОМПЈУТЕРСКА ПРАКТИКА. За секоја категорија ќе има...
компјутерски цртеж на ученик
Здружението „Отворете ги прозорците“ во рамките на Проектот на УСАИД за е-пристапно образование објавуваа два конкурси: конкурс за ученици и конкурс за наставници.
Илина ја пополнува анкетата
Здружението „Отворете ги прозорците“ и во 2015 година е национален координатор на кампањата Get Online Week која ќе се спроведува во 24 европски земји. Во периодот од 23 до 29 март бројни организации од Европа ќе организираат...
Говорниците на настанот. The key note speakers at the event.
Денес, во Холидеј ин, Отворете ги прозорците во партнерство со УСАИД, одржа настан за промоција на е-пристапното образование во Македонија.
Новиот број на тримесечниот организациски информатор „Поглед одвнатре“ можете да го најдете тука.

Pages

Smiley face