Languages

На 12ти април, студенти при Медицинскиот факултет - Студии по логопедија во Скопје, беа во посета на здружението.
На 1-ви јуни 2011, во „Клуб на новинари“ се одржа состанок со преставници на училиштата избрани за спроведување на програмата на УСАИД „Еднаков...
Денес, официјално започна европската кампања „Get Online Week“, што ќе трае до недела, 24-ти март.
Во рамките на кампањата Get Online Week, корпорацијата Мајкрософт, како еден од поддржувачите, донира 2.000 бесплатни ваучери за полагање испити за сертификација на Microsoft Technology Associate (MTA).

Pages

Smiley face