Languages

корисник на адаптиран работен простор
28/07/2015

Отворете ги прозорците започнува иницијатива за вклучување на лицата со попреченост на отворениот пазар на трудот.

презентација во Центарот Порака во Неготино
23/07/2015
Тимот на Отворете ги прозорците донираше асистивни уреди и софтвер во Центарот за помош на лица со ментален хендикеп Порака од...
учесниците на обуката
06/07/2015
Во јули, во хотел „Милениум“ во Охрид, Отворете ги прозорците одржа обука за стратешко користење на информациите од спроведените...
Говорниците на настанот. The key note speakers at the event.
01/06/2015
Во четвртокот на 28 мај, Проектот на УСАИД за е-пристапно образование, имплементиран од здружението „Отворете ги прозорците“ одржа завршен настан на...
доделување награди
04/05/2015
„Отворете ги прозорците“ во четвртокот одржа свечена церемонија за доделување на наградите од конкурсот за ученици и наставници, организиран во рамки...
компјутерски цртеж на ученик
24/04/2015
Отворениот конкурс за ученици и наставници ќе заврши на 26 април, во недела. Учесниците се натпреваруват во три категории: НАЈДОБРО ВИДЕО, НАЈДОБАР...